Tilburg

 

Evenementenbureau in Tilburg

Magna Events verzorgt al jaren vele evenementen in Tilburg. Van kleinere bedrijfsuitjes met teambuilding tot grote bedrijfsfeesten en evenementen in het centrum van de stad, maar ook daarbuiten en in omliggende plaatsen zoals Oisterwijk, Goirle, Rijen, Waalwijk, Dongen, etc.

Wat voor evenementenbureau is Magna Events?

Wij zijn een full-service evenementenbureau, wat betekent dat u de organisatie van uw evenement in Tilburg geheel of gedeeltelijk aan ons kunt uitbesteden en tevens advies kunt inwinnen voor de organisatie van uw event.

Organiseren wij alleen evenementen in Tilburg?

Nee, Magna Events organiseert evenementen bij u op locatie of gaat op zoek naar een geschikte locatie in Tilburg, Noord-Brabant of elders in Nederland, zolang de locatie maar past bij uw wensen, het doel van het  evenement en binnen uw budget! 
Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten organiseren in heel Nederland kan bij Magna-Events. Wij hebben door heel Nederland contact met locaties en leveranciers waarmee wij uw bedrijfsfeest een succes kunnen maken.

 
Personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren… Magna Events bezorgt u een onvergetelijke avond. Groot of klein, wij hebben altijd een feest op maat. Want een klein feest, kan groots worden als u ons inschakelt.

 
Themafeest

Themafeesten zijn bij Magna Events door heel Nederland mogelijk. Van Disco tot Spookhuis en van Chique tot Maffia!

 
Evenement Organiseren

Evenementen organiseren in uw regio? Magna Events zorgt dat uw wens en/of boodschap c.q. missie over zal komen bij uw personeel of gasten.

 
Feesten Organiseren

Feesten organiseren betekent: alle partijen die uw evenement tot een succes gaan maken, samenbrengen. Een feest heeft echter een goede planning nodig. Alle leveranciers moeten dus in de uren dat uw feest duurt, perfect met elkaar samenwerken. Zo zorgen we ervoor dat uw evenement een succes wordt en: wij besparen u alle zorgen en moeite!
Direct Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie