Evenement organiseren in Leiden

 

Evenement organiseren in Leiden

Magna Events organiseert al vele jaren verschillende soorten evenementen in Leiden en omstreken. Van kleine evenementen met een beperkt budget tot de grotere personeelsfeesten met DJ’s, artiesten en allerlei activiteiten in het centrum van de stad, maar ook daarbuiten en in omliggende plaatsen zoals Voorschoten, Zoetermeer, Leidschendam, Oegstgeest, etc.

Wat kunnen wij als evenementenbureau voor u betekenen?

Als full-service organisatie/evenementenbureau werkzaam in Leiden kunt u ervoor kiezen om de organisatie van uw evenement geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden of samen met ons te brainstormen voor creatieve en unieke ideeën voor uw evenement! Ook kunt u bij ons terecht als u alleen advies wilt inwinnen over passende artiesten, DJ’s en natuurlijk toffe locaties en tips voor uw evenement in Leiden en omstreken.

Organiseren wij alleen evenementen in de Sleutelstad?

Nee, Magna Events is niet gebonden aan een specifieke plaats of locatie en kan evenementen bij u op locatie organiseren of een perfect passende locatie voor uw evenement gaan zoeken in Leiden, Zuid-Holland of elders in Nederland!
Direct Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie