Themafeest - Roermond

 

Themafeest organiseren in Roermond

Magna Events organiseert met grote regelmaat themafeesten in Roermond en omstreken. Dit zijn zowel grote themafeesten met decorstukken en artiesten als kleinere teambuildingsactiviteiten in de stijl van bijvoorbeeld ‘Hou van Holland’ in het centrum van de stad, maar ook net daarbuiten en in omliggende plaatsen, zoals Horn, Herten, Herkenbosch, Haelen, etc.

Wat kan een evenementenbureau bij een themafeest voor u betekenen?

Magna Events kan als organisatiebureau, o.a. actief in de regio Roermond, de organisatie van uw themafeest geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Samen met u gaan we een thema bedenken en uitwerken dat past bij uw gasten, op zoek gaan naar een geschikte locatie in de buurt van Roermond en binnen uw budget brainstormen over creatieve unieke ideeën voor de aankleding, muziek, artiesten, DJ’s en al het andere dat komt kijken bij de organisatie van een evenement.

Organiseren wij alleen themafeesten in Remunj?

 Nee, Magna Events organiseert themafeesten bij u op locatie of gaat op zoek naar een locatie in Roermond, Limburg of ander deel van het land, zolang het maar past in uw thema, wensen en budget!
Direct Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie