Hollandse Prijzenshow

 

De Hollandse Prijzenshow!

De Hollandse Prijzenshow is nieuw en uniek in Nederland! Het wordt een fantastische en spannende avond vol humor én kansen om mee te doen tijdens leuke rondes met opdrachten. Geen passieve Bingo-avond, maar vooral geschikt voor mensen die houden van NL, de interactie met het publiek kunnen waarderen en voor mensen die graag lekker veel lachen! Meld u aan en kom het zelf ervaren; neem uiteraard uw gezelligste familie, vrienden en/of buren mee! Want, hoe meer zielen, hoe meer vreugd..  En: u maakt kans op leuke prijzen, met als dé hoofdprijs een weekendje weg in Nederland! 

Wat kunt u ongeveer verwachten op deze gezellige avond uit?

Onze ervaren presentator zal voor u, vol humor en afwisseling, deze avond tot een bijzonder leuke avond maken! Misschien zit u normaalgesproken op dit soort avonden op de bank, maar nu is het de moeite om er vanaf te komen! Zoals de naam al zegt, is het een show met een Hollands tintje.
D.m.v. zowel serieuze als ludieke quizvragen maakt u kans om actief mee te spelen en dus leuke prijzen te winnen!
Tussen de spelrondes door, kunt u rekenen op een leuke act. Reken maar dat u foto’s of een filmpje zult maken!

Wat voor spellen worden zoal gespeeld tijdens deze avond?

Tijdens deze avond zullen er verschillende spellen worden gespeeld, zoals u deze misschien ook kent van de TV.
Denkt u bijvoorbeeld aan ‘het verjaardagsspel’ zoals u dat kunt zien bij ‘Ik hou van Holland’.
Om te bepalen wie van de aanwezige gasten mee mag doen met de spellen om kans te maken op de prijzen, heeft u een goed werkende smartphone met internet nodig. Aan ieder spel gaat een quizronde vooraf die gaan over allerlei verschillende onderwerpen, van muziekvragen tot vragen over de verschillen tussen mannen en vrouwen.
Welke spellen er exact worden gespeeld en hoe de finale eruit ziet…. Dat houden we nog even geheim, dus laat u verrassen tijdens de show!

Is deze avond geschikt voor alle leeftijden?

Iedereen van 16 jaar of ouder is van harte welkom! Het is wel noodzakelijk dat u beschikt over een smartphone met een (kleine) internetbundel, want daarmee neemt u deel aan de selectie voor de spelrondes. Komt u als winnaar door de selectie om echt mee te gaan spelen? Dan is het fijn als u nog een beetje behendig en snel kunt zijn. Maar ook ‘oma’ is van harte welkom natuurlijk, ook daar hebben we een goede oplossing voor!
Wat u ook doet of wat u ook bent: ook als toeschouwer kunt u een heerlijke avond beleven! Dus niet getreurd als u niet mee kunt doen met één van de leuke rondes! Misschien vindt u het zelfs fijner om toe te kijken en niet deel te nemen. Ook dat mag natuurlijk!

Welke prijzen zijn er te winnen?

Dat gaan wij u niet verklappen, maar als u deelneemt aan de rondes, dan kunt u zeker leuke prijzen winnen! Als u met de spellen op de 1e, 2e of 3e plaats eindigt, dan is de waarde van de prijs altijd hoger dan de aanschaf van uw entreeticket! De hoofdprijs willen we wel vast verklappen: een heerlijk weekend weg in Nederland!
Iedere bezoeker krijgt sowieso, aan het einde van de avond, een klein Hollands aandenken mee.

Kortom:

Nodig uw leukste familie, vrienden, buren of kennissen uit om samen met u naar deze avond te gaan. Bestel uw tickets daarom direct online, zodat u er zeker van bent dat er ook nog plaatsen beschikbaar zijn voor u en de mensen met wie u wilt gaan! Laat deze kans op een gezellige avond niet aan u voorbij gaan! Als u in grote getale komt, komen wij zeker bij u in de regio terug! Met dan weer een andere, nieuwe invulling van een heerlijk avondje uit!


Ticketprijs 

De kosten per ticket zijn: € 30,- incl. 21% BTW

Locaties en datums

21 mei, Avenue te Breda
22 mei, De Linde te Groesbeek

Tijden

De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en de shows starten officieel om 20.00 uur
De show duurt gemiddeld 2,5 uur, maar kan iets korter zijn of iets uitlopen.Klik hier om direct uw tickets te boeken!

Direct Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie